Robin Hamre, klar för TR Auktion

TR Media rekryterar Robin Hamre som säljansvarig för TR Auktion. Robin har en stark koppling till norska travet och har haft en passion för travhästar sedan ung ålder.

Vill du berätta kort om dig själv?
Jag är så gott som född in i travsporten där min far Frode Hamre idag är travtränare med cirka 75 hästar i träning. Själv var jag tidigt aktiv inom ponnytravet, men efter några år borta från travet har jag de senaste 4 åren tagit hand om allt administrativt i vår verksamhet. Ekonomi, sponsorer, event, sociala medier och bistått kunder med köp/försäljning av deras hästar. Idag är hela vår familj involverad i företaget där min far är huvudtränare med bror Atle som närmaste hjälpreda. Min mor och syster driver också en av våra filialer, så det är mycket travsnack runt middagsbordet.

Varför tycker du att TR Auktion som ny aktör behövs på marknaden?
TR Auktion är absolut något som behövs på marknaden idag och jag tror att bygga en ”bro” mellan de skandinaviska länderna är framtiden. Sverige kommer alltid att vara storebror, men att kunna inkludera marknaderna i de skandinaviska länderna kommer att skapa tillväxt för alla. Själv har jag köpt/sålt en del hästar från vår bas i Larvik – Norge och har ibland saknat en länk för tillgång till en större marknad.

Vad tycker du är viktigt att tänka på när man ska sälja/köpa häst?
Det finns många faktorer som spelar in när man ska köpa en häst, och jag upplever att kunderna har väldigt olika mål/förväntningar. För den stora massan tror jag på att köpa hästar som kan skapa upplevelser. Travsporten ger så mycket till så många. Och det gäller att hitta rätt individ till rätt kund. Samtidigt är det alltid spännande med de yngre hästarna där man arbetar utifrån ett ”prospekt” och får vara med på resan att följa dem till att potentiellt bli en stjärna på sikt.

Vad anser du vara ditt största bidrag till TR Auktion?
Jag kommer till TR Auktion med ett bra nätverk i flera länder och med visionen att vara med och lyfta TR Auktion till den föredragna plattformen för köp och försäljning av hästar.

Har du specifika frågor till Robin är du varmt välkommen att kontakta honom genom att maila in till support@trauktion.se

Liknande Nyheter