Vi förlänger erbjudandet

Vi kommer att vara på plats under Elitloppslördagen – kom och säg hej. 

ASVT anordnar Elitauktionen på Solvalla på fredag. Hästarna visas på Solvalla under fredagen och sedan är det auktion med första utrop kl 19:00. Många framtida tävlingshästar ska hitta nya ägare och när man bläddrar i katalogen är det svårt att välja bland alla toppstammade hästar! 

Till helgen är det som sagt äntligen dags för Elitloppet och Elitauktionen, en helg som många har längtat efter. Vi har valt att inte anordna någon liveauktion under söndagen den 26/5. Men du kan redan nu anmäla till nästa auktion som går av stapeln den 2 juni. Om du väljer att anmäla innan Elitloppssöndagen kl.23:59 får du en gratis annonsplats i Travronden kommande vecka.

Vi på TR Auktion kommer att vara på plats på Solvalla stallbacke under hela lördagen. Där kan ni komma och hänga med oss! Vi siktar på en solig dag och kommer att bjuda på mjukglass fram tills kl.14:00.

Vi förlänger lanseringserbjudandet! Efter mycket positiv feedback har vi beslutat att förlänga vårt lanseringserbjudande med gratis säljprovision hela vägen fram till sista augusti. Det innebär att du som väljer att sälja din häst hos oss på TR Auktion inte behöver betala något mer än anmälningsavgiften (återropprovisionen ligger fortfarande 1%). 

Liknande Nyheter